Načítá se hlavní strana
ObnovitAbychom věděli, zda k Vám naši příručí dorazí s nákupem, musíme znát přesnou adresu.
Načítá se hlavní strana
Obnovit
Značka:
Bona Vita
Země původu: Česká republika
Kód zboží:
8585016500239
Toto zboží je bohužel aktuálně vyprodáno. Pokusíme se jej pro vás naskladnit co nejdříve.
V současné době roste obliba celozrnných pufovaných výrobků. Na to reaguje Bona Vita nabídkou pšeničných, rýžových, kukuřičných a dalších chlebíčků. Pufované chlebíčky jsou rovněž cenově velmi výhodnou variantou zdravé potravy. Stačí si jen vybrat z naší široké nabídky.
Pufované chlebíčky Bona Vita jsou skvělým způsobem, jak si udržet štíhlou linii.
Uchovejte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro přímou konzumaci.
Pšenice 56,9 % |
Jogurtová poleva (cukr, rostlinný tuk, suš. mléko, suš. jogurtový prášek 5%, suš. syrovátka, regulátor kyselosti: kys. citrónová, emulgátor: sójový lecitin, aroma) 43 % |
Emulgátor: sójový lecitin |
Výrobek obsahuje lepek, sóju a suš. mléko |
Výrobek může obsahovat stopy arašídů a lískových oříšků |
Energetická hodnota per 100g | 2029kJ |
Energetická hodnota per 100g | 483kcal |
Bílkoviny per 100g | 6g |
Sacharidy per 100g | 70g |
Tuky per 100g | 20g |
Značka | Bona Vita |
---|---|
Kategorie | Chlebíčky a suchary |
Hmotnost brutto | 78g |
Hmotnost netto | 75g |
Uzavíratelnost obalu | Ne |
Náhradní balení | Originální obal |
Typ obalu | Baleno teplem |
Daňová klasifikace | 15% |
Doplněk stravy | Ne |
Potravina pro zvláštní výživu | Ne |
Ošetřeno ionizujícím zářením | Ne |
Fair trade produkt | Ne |
Kvalita Bio | Ne |
Obsah lepku | Velmi nízký obsah lepku |
Dia | Ne |
Druhy chlebíčků a sucharů | Pufované |
Výrobce / dovozce | PRAGOSOJA, spol. s r.o., Vidovice 32, 251 63 Strančice |
Akční ceny, nové produkty, skvělé recepty. Prostě nejčerstvější novinky na váš e-mail.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Košík.cz, s. r. o. 2015 – 2018